Kommenteeri

2024 suvelaagrid

Peeter-Pauli koguduse suvelaagrid 2024
Peeter-Pauli kogudus kutsub lapsi ja noori laagritesse, mis toimuvad juulis ja augustis
Kodasema katoliku keskuses Järvamaal. Laagrid pakuvad mõnusat puhkust, kuid annavad ka võimaluse süvendada usuelu ja suhet Jumalaga, äratada huvi Missa ja palve vastu ning saada põnevaid uusi teadmisi katoliku usust ja kirikuelust.

Laagrite ajad ja teemad:

11.07-14.07: „Usk ja suhted“ noortele vanuses 14-19
Laagri jooksul püüame Jeesuse silme läbi vaadata meie suhteid Jumala, teiste inimeste ja iseendaga. Mõtiskleme selle üle, kuidas Jeesus ehitab Armulaua kaudu meie armastuse sidet. Tema ja teistega, tervendab oma kannatuse ja surma kaudu haavu meie suhetes, õpetab meid Maarja kaudu üksteise eest hoolitsema ning toob oma ülestõusmisega meie südameisse rahu.
Osalustasu: 60 eurot
Registreerimise tähtaeg: 1. juuni või kuni kohti jätkub (laagris on 20 kohta)
Registreerimine ja küsimused: isa Wodek, xwodek@gmail.com, 5555 8249

4.08-11.08: „Jumala laps tegudes“ lastele vanuses 8-13
Laagripäevade jooksul püüame avastada, kuidas peaks Jumala lapseks olemine väljenduma meie tegudes ja käitumises. Saame teada ning harjutame sõnades ja tegudes, et Jumala laps saab Jumala valguse ja annab seda edasi teistele, püüab vaidlemise asemel olla kahekõnes, ei tee teistele haiget, elab armuseisundis, annab teistele andeks ja hoolitseb oma usu eest Maarja eeskujul.
Osalustasu: 110 eurot
Registreerimise tähtaeg: 1. juuli või kuni kohti jätkub (laagris on 20 kohta)
Registreerimine ja küsimused: isa Wodek, xwodek@gmail.com, 5555 8249

Laagrites osalemiseks ei pea olema katoliiklane, kuid osaleja peab teadma, et tegemist on katoliikliku laagriga, ning soovima selles osaleda. Alaealistel osalejatel on vajalik
lapsevanema nõusolek.

Lisa kommentaar

Email again: